Werken op geboortekaartje

Origineel kraamcadeau

Geplaatst op 6-3-2021 door zo-elle

Op zoek naar iets unieks?  een origineel cadeau geven?  Denk dan eens aan hoe leuk het zou zijn om een dekentje, slabbetje, speendoekje of kussen te geven die bedrukt is met het geboortekaartje.  Succes gegarandeerd.
Wij bij Zo-elle bekijken na het insturen van het geboortekaartje naar de stoffen die mooi zouden uitkomen bij de kleuren en stijl van het geboortekaartje.  Hierna bespreken wij samen met U de mogelijkheden.  Door onze grote voorraad in stoffen vinden we altijd wel een stofje die mooi past.  Onze dekentjes kunnen met fleece gemaakt voor in de winter. Wij werken enkel met katoen fleece (sherpa fleece) door gebruik te maken van deze fleece zal het kindje minder zweten in zijn bedje of park. 

Hier delen we al eens enkele voorbeelden die we gemaakt hebben. Door te klikken op de foto zal je naar de categorie gaan.

werken op geboortekaartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *