Kraamcadeau met naam.

Origineel babycadeau met naam.

Geplaatst op 6-3-2021 door zo-elle

Op zoek naar iets unieks?  een origineel cadeau geven?  Denk dan eens aan hoe leuk het zou zijn om een dekentje, slabbetje, speendoekje of een onesie te geven die bedrukt is met het geboortekaartje, kortom een geboortegeschenk met naam.  Succes gegarandeerd.
Wij bij Zo-elle bekijken na het insturen van het geboortekaartje naar de stoffen die mooi zouden uitkomen bij de kleuren en stijl van het geboortekaartje.  Hierna bespreken wij samen met U de mogelijkheden.  Door onze grote voorraad in stoffen vinden we altijd wel een stofje die mooi past.  Onze dekentjes kunnen met fleece gemaakt voor in de winter of met wafelkatoen voor in de zomer. Wij werken enkel met katoen fleece (sherpa fleece) door gebruik te maken van deze fleece zal het kindje minder zweten in zijn bedje of park. 

Hier delen we al eens enkele voorbeelden die we gemaakt hebben. Door te klikken op de foto zal je naar de categorie gaan.

Enkele samengestelde pakketjes

 

Werken op geboortekaartje
Rugzak geboortekaartje
Speendoekje op geboortekaartje

 

Speendoekje geboortekaartje
Dekentje op geboortekaartje

 

Dekentje geboortekaartje
Werken op geboortekaartje

 

Pyjama/loungewear geboortekaartje

Vorige
Volgende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *